top of page
DSV Catharijne'83_logo.png

Voorzitter

VACATURE

Heb je interesse of wil je meer informatie weten. mail naar ons: dsvcatharijne83@gmail.com

jaap.jpg

Bestuurlid 1

JAAP
VAN DER SNEE

Sinds 1993 ben ik actief speler van DSV Catharijne'83. Ik heb mooie herinneringen aan de internationale toernooien, waar we vaak prijzen hebben gewonnen. in Nederland eindigen we vaak in de top 3. Voor mij dus een vereniging waar ik trots op ben. In 2015 ben ik als bestuurlid 1 in het bestuur gekomen. De komende tijd besteden we aandacht aan de jeugd, nieuwe leden, veld, zaal dovencompetitie en internationale toernooien.

Marieke Voeten.jpg

Secretaris

MARIEKE 
VOETEN

Ik ben sinds 2003 tot heden lid van DSV Catharijne'83. In het verleden ben ik als bestuurlid geweest en nu doe ik al 3 jaar als secretaris.  Ik vind nog steeds leuk om te doen. ik houd overzicht over de mail en controleer regelmatig of de acties ook uitgevoerd zijn. En ernaast doe ik ook website updaten.  Ik kijk er naar uit een mooie toekomst van deze warme club.

dave.jpg

Bestuurlid 2

DAVE
VAN MARIS

Ik ben sinds 1991 tot heden lid van DSV Catharijne'83. Hart en nier van DSV catharijne'83. Ik had jaren geleden als bestuur functie gehad en nu ben ik weer terug in het bestuur als bestuurlid 2. Voor mij belangrijkste is dat DSV Catharijne'83 in de toekomst altijd blijft bestaan in allerlei sporttaken. Vooral de jeugd doorstromen. Ik heb heel veel plezier met warme club DSV catharijne'83 en kijkt er naar uit naar een mooie toekomst van deze club.

himwai.jpg

Penningmeester

HIM-WAI
YUEN

ik werk als 3D modelleur in het ontwerpteam bij groot bedrijf die is gespecialiseerd in Infra projecten. Ik voetbal al sinds 2004 bij fantastisch club DSV Catharijne'83 en ben tussentijd even weggeweest maar kwam al snel weer terug.

DSV Catharijne'83 is een warme club met leuke mensen. Naast voetbal zit ik sinds 2015 in het bestuur als penningmeester.

bottom of page